Spacepage is een actieve website die leeft! Wil jij ook deelmaken van de actieve Spacepage community en je steentje bijdragen aan de website? Heb je al altijd veel willen schrijven over de laatste astronomienieuwtjes of wil je schrijven over je favoriete astronomiehobby? Op Spacepage kan het allemaal!

Wie zoeken we?

Iedereen, zowel jong als oud kan meewerken aan deze website, of het nu voor een eenvoudig nieuwsartikel is, een review van een telescoop/boek, of een artikel over uw waarnemingsnachten, je kan het allemaal op de Spacepage website plaatsen. je hebt geen verplichtingen, je bepaalt helemaal zelf wat je wil doen en wat je zelf plaatst, enkel is enige activiteit wel het minste dat je kan doen.

Wat zoeken we?

Enthousiaste mensen die graag wat willen schrijven over hun astronomiehobby of erdoor gepassioneerd zijn.
Er zijn tal van taken die een medewerker op zich kan nemen:

  • Artikelen schrijven
  • Nieuwsberichten plaatsen
  • Aankondigen activiteiten of ze zelf organiseren
  • Modereren op het forum
  • ...

Als medewerker kan je dus meer dan een normaal lid op de Spacepage website, als medewerker heb je toegang tot het private medewerkersgedeelte, een apart forum, kom je ook in direct contact met de beheerders en medewerkers en kan je op basis van uw activiteit een hogere functie op Spacepage bekomen.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd en wil jij graag medewerker worden van deze website? Vul dan snel het aanvraagformulier in op deze link. Hierna zullen we je aanvraag beoordelen en krijg je een bericht met verdere instructies.

Dit gebeurde vandaag in 1985

Het gebeurde toen

Vanop de Europese lanceerbasis in Frans-Guyana wordt een Ariane 3 raket gelanceerd met aan boor de twee communicatiesatellieten GStar 1 en Télécom 1B. Deze communicatiesatellieten werd in de ruimte gebracht in opdracht van de Amerikaanse operator GTE en de Franse operator France Télécom. Dit was de derde lancering van een Europese Ariane 3 raket. De Ariane 3 raket werd tussen 1984 en 1989 elf maal gebruikt voor het lanceren van satellieten en was een verbeterde versie van de Ariane 1 raket. Van de elf lanceringen waren er tien succesvol. Foto: CNES

Ontdek meer gebeurtenissen

Steun Spacepage

Deze website wordt aan onze bezoekers blijvend gratis aangeboden maar om de hoge kosten om de site online te houden te drukken moeten we wel het nodige budget kunnen verzamelen. Ook jij kunt uw bijdrage leveren door ons te ondersteunen met uw donatie zodat we u blijvend kunnen voorzien van het laatste nieuws en artikelen boordevol informatie.

54%

Sociale netwerken